Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

TRANCE DANCE OBRED OB PREHODU V POMLAD

16. marca, 2019 19:00 - 21:30

Opazujem sijajen vpliv sonca na počutje in osebno energijo, spreminjanje okolja iz temnega v živahnejše. Pred nami je enakonočje, ko sonce in svetloba enako dolgo kraljujeta na nebu kot noč in tema. Vabim na Trance Dance obred kot praznovanje naravnega prehoda, izkušnjo in umeščanje sebe v naravni krog.

Trance Dance obred spodbuja osebni razvoj skozi izkušnjo. Trance Dance je razvit na osnovi šamanskih izročil ter animističnih prepričanj, ki so starodavna. Namenjen je globokemu stiku s seboj, izkušanju svobodnega gibanja, celjenju in razpletu težav s postavljanjem namena.

Pri Trance Dance obredu uporabljamo sodobne pristope, kot so preveza čez oči oz bandana, transformativna dihalna tehnika ter navdihujoča glasba, da spodbudimo raziskovanje, ki nas celi. Kako do vse svoje energije? Kako si prisvojimo svoboden izraz? Raziščemo svoje meje? Namen, ki si ga izberemo za obred, ozavesti naše gibanje, delovanje. V globoki temi, s prevezo čez oči in sami s seboj se lotimo odnosa do lastnega bitja, bivanja in duše skozi gibanje. Z iskrenim gibanjem vstopimo v prostor, iz katerega izhajajo navdih, sanje, ideje, zdravje. V lastnem gibanju vodeni skozi navdih, izkušamo drugačen razplet. Izzove se stanje, kjer se prepustimo intuitivnemu gibanju sistema um/telo in se povežemo s svojim resničnim bitjem.
Trance Dance spodbudi duhovno prebujenje, umsko jasnost, telesno ozaveščenost in čustveno ugodno počutje.

Prispevek za Trance Dance obred je 20/30€. Prijave so obvezne in obvezujoče.
Priporočam udobna oblačila, ki omogočajo neomejeno gibanje, vodo. Postavljen bo tudi oltar, za katerega si lahko prinesete predmet moči.

Vabim z ljubeznijo in najboljšim namenom.
Edita Čerče, Trance Dance facilitator

Podrobnosti

Datum:
16. marca, 2019
Čas:
19:00 - 21:30