Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

TULIO FURLANIČ & MARINO LEGOVIČ

4. oktobra, 2019 21:00 - 5. oktobra, 2019 01:00

Tulio Furlanič

Tulio je svojo glasbeno pot začel v 60-ih kot bobnar in solo pevec v sloviti skupini Kameleoni. Po končanem služenju JLA se je pridružil skupini Faraoni, kjer je ostal do leta 1972, ko se je preselil v Nemčijo. Tam se je izučil za strojnega ključavničarja, se redno zaposlil, si ustvaril družino, za debelejšo rezino kruha pa tudi igral in pel z raznimi zasedbami. Več turnej je imel po Skandinaviji. Po skoraj tridesetih letih se je vrnil v Slovenijo in z Danilom Kocjančičem ustanovil skupino Halo, na račun katere je danes v Sloveniji ponovno prezponaven. Poleg izvrstnega vokala velja Tulio še dandanes za enega najboljših bobnarjev v Sloveniji, preizkuša se kot solist ter občasno igra in poje z Janezom Bončino pri skupini September. Furlaničeva največja uspešnica je skladba Anita ni nikoli, ki jo je odpel s skupino Halo.
(Iz Wikipedije, proste enciklopedije )

Marino Legovič

Marino Legovič je primorski klaviaturist, skladatelj in producent. Kot inštrumentalist in skladatelj je sodeloval z mnogimi domačimi izvajalci.
Povezani ustvarjalci :
Bazar, Karamela, Tulio Furlanič, Anika Horvat, Ylenia Zobec, Vlado Pilja, Kalamari, Lara Baruca, Irena Vrčkovnik, Slavko Ivančić, Tinkara Kovač, Alya, Alenka Godec, Danilo Kocjančič, Kameleoni, Jan Plestenjak, Polona Furlan, Faraoni, Deja Mušič, Matjaž Jelen, Monika Pučelj, Kalamari
Spletna stran
marino-legovic.delvisnet.net/uvod.html
.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Podrobnosti

Začetek:
4. oktobra, 2019 21:00
Konec:
5. oktobra, 2019 01:00