NOVI INKUBATOR

Kulturni inkubator

MKC Maribor in Mestna občina Maribor vabimo na odprtje novega Kulturnega inkubatorja, participatornega medgeneracijskega centra interdisciplinarnega ustvarjanja, ki se bo odvilo v sredo, 18. maja 2022, ob 18:18 na Koroški cesti 18, Maribor.

Delavnica: Raziskujemo vesolje

Kulturni inkubator

MKC Maribor in platforma konS v soboto, 30. aprila 2022 ob 10. uri vabimo v Kulturni inkubator (Preradovičeva ulica 40, Maribor) na brezplačno delavnico na temo raziskovanja vesolja.

Razstava: Nevidni delavci v turizmu

Kulturni inkubator

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor, BIC Višja strokovna šola Ljubljana in Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes in turizem Bled s partnerji ter MKC Maribor vabimo k ogledu razstave Nevidni delavci v turizmu, ki je nastala v sklopu projekta Vzemi si čas za nas.

Dan za spremembe 2022

Kulturni inkubator

V okviru Dneva za spremembe bomo zaposleni v MKC Maribor in zunanji sodelavci uredili dvorišče, ki je stičišče dveh prostorov za ustvarjanje kulture. Z akcijo želimo revitalizirati trenutno zapuščen javni prostor, ki ga bomo očistili, prebelili in ozelenili.

Potujoča razstava Zsolta Szabója: Življenje zunaj Sahare

Kulturni inkubator

Delavničarski studio Kulturnega inkubatorja med 1. in 18. marcem vabi na ogled potujoče razstave fotografij Zsolta Szabója z naslovom Življenje zunaj Afrike, ki so nastale v okviru fundacije IMRO.

konS @ Inkubator // PiksLBroŠka

Kulturni inkubator

KonS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v torek, 28. decembra, ob 17. uri vabita otroke med 9. in 14. letom na brezplačno delavnico izdelave lastne PiksLBroŠke.

konS @ Inkubator // DIY Budilka

Kulturni inkubator

KonS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v torek, 21. decembra, ob 17. uri vabita otroke med 9. in 14. letom na brezplačno delavnico izdelave lastne budilke.

konS @ Inkubator // Božična digitalna ustvarjalnica

Kulturni inkubator

KonS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in Mladinski kulturni center Maribor v ponedeljek, 20. decembra, ob 17. uri vabita otroke in mlado od 9. leta naprej na brezplačno božično digitalno ustvarjalnico.