Se trenutno dogaja

Poletno druženje v Mestnem parku Maribor

Delavnice za vse starosti v sodelovanju z Narodnim domom Maribor v Mestnem parku Maribor

Narodni dom Maribor nadaljuje program Art kamp z butičnimi vikend programi Poletnega Art kampa, pri kateerem sodeluje tudi projekt konS:

Poletni lutkovni pristan

Lutkovno gledališče Vojašniški trg 2a Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia

Festival z zanimivim programom, ki ponuja najboljše tuje in domače lutkovne predstave za otroke in odrasle. Že več kot četrt stoletja Lutkovno gledališče Maribor prireja mednarodni festival, ki je stalnica poletnega dogajanja v mestu. Vsako leto si avgusta zanimiv in zabaven program ogleda več tisoč obiskovalcev, festival pa ponuja najboljše tuje in domače lutkovne predstave za otroke, pa tudi predstave za odrasle, delavnice, razstave, instalacije in druge spremljevalne dogodke.

Delavnica: Interaktivnost digitalnih vsebin

Kulturni inkubator

Zavod MARS Maribor, v sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom, pripravlja sklop digitalnih delavnic za otroke in mlade, ki so del projekta Prostori za brezplačno učenje otrok programiranja in robotike v času šolskih počitnic.

Featured Izpostavljen

Potovanje v pravljice

Maribor center / Mestni park Maribor

POTOVANJE V PRAVLJICE je projekt, ki je kakor potovanje načrtovan in osmišljen. Na popotovanju spoznamo nekaj novega in se sprostimo, pot pa nas napolni, osreči, je kratka in lepa. Projekt Potovanje v pravljice je brezplačno, zdravo in zanimivo srečanje s knjigo, s pravljico, s pripovedjo, s kamišibajem, s poezijo, z zgodbo, z različnimi avtorji, v ... Read more