KREATOR LAB


Zavod Citilab Maribor

arhitektura in prostor, kulturne/kreativne industrije, design / oblikovanje izdelko

Status: NVO

Uradni zakoniti zastopnik: Andrej Petrovčič, direktor

Kontaktna oseba: Andrej Žižek

Email:  info@kreatorlab.si

Sedež organizacije: Turnerjeva ulica 21a, 2000 Maribor

Delovna enota: Tkalski prehod 4, 2000 Maribor


Spletne strani

 
SPLET

SPLET

FACEBOOK

FACEBOOK


 

V prostorih na Tkalskem prehodu 4 deluje Fab Lab – KREATOR LAB, ki širši publiki ponuja dostop do sodobnih oblik fabrikacije. Celotna delavnica deluje kot platforma za izobraževanje, medgeneracijsko povezovanje, ustvarjanje, podporo kreativnim ustvarjalcem in startup-om. KREATOR LAB je agregator znanja iz področja sodobnega fabriciranja.

 

In the Tkalka facility in Maribor we operate a small Fab Lab - KREATOR LAB, which to a broader audience offers access to modern forms of fabrication. The entire workshop acts as a platform for education, intergenerational cooperation, supporting the artists and creative industries. KREATOR LAB is an aggregator of knowledge in the field of contemporary fabrication.


K:LAB JE ODPRT MED TEDNOM IN SICER MED 17. IN 20. URO ALI PO DOGOVORU       WWW.KREATORLAB.SI
IDEJE POTREBUJEJO PROSTOR, da jih lahko razvijemo. KREATOR LAB ne ponuja samo prostora, ampak tudi potrebno orodje za uresničitev lastnih zamisli. Kot tako imenovani “FAB LAB” omogoča prost dostop do digitalne proizvodne opreme, kot so CNC, 3D tiskalniki in laserski rezalniki, s katerimi lahko sami proizvedete različne izdelke ali prototipe. Od študentov arhitekture do ustanoviteljev podjetij, od elektrotehnikov do oblikovalcev nakita – vsakodnevno potrebujejo orodja in stroje v KREATOR LABU za uresničitev svojih idej in projektov. 

4 KORAKI DO UPORABNIKA KREATOR LABA: 

1 PRIDI MIMO! 
Vsak četrtek (med tednom) organiziramo po KREATOR LABU vodene oglede ob 18. uri – še posebej za tiste, ki ga obiščejo prvič. Ni potrebna najava, enostavno prideš mimo! 

2 VČLANI SE
S plačilom članarine lahko uporabljaš prostore in dostopaš do opreme KREATOR LABA! Na tvoj naslov bomo posredovali informacije o dogodkih in delavnicah, ki so namenjene članom KREATOR LABA.

3 ŠOLANJA
Če želite uporabljati naprave v KREATOR LABU, morate uspešno opraviti šolanje za uporabo določenega stroja. Šolanja se za člane KREATOR LABA odvijajo najavljenih terminih. Natančne termine šolanj najdete v našem koledarju dogodkov. 

4 ZAČNI Z DELOM!
Preden pričneš z delom v KREATOR LABU nam s spletnim obrazcem sporočite svojo idejo, da vam lahko ustrezno pomagamo. Obrazec se nahaja na povezavi: http://goo.gl/forms/GZV7XG3Ord ali pa kar na elektronski naslov info@kreatorlab.siAktualni dogodki

 

Pretekli dogodki