Back to All Events

Plesno - gibalna delavnica Telo, prebudi se!


  • Hiša Zahir 14 Židovska ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
tina.jpg


V tokratni delavnici bo poudarek na različnih kvalitetah gibanja posameznih delov telesa. Tako se bomo dodobra spoznali z vsakim delom telesa in ga premaknili na kreativne in inovativne načine. Raziskovali in učili se bomo predvsem na osnovnih gibalnih kvalitetah : mehko, trdo, odrezano, povezano, prekinjeno, hitro, počasi…., se osredotočali na posamezno kvaliteto, jo dodobra osvojili ter jo povezali, prepletli z ostalimi kvalitetami.
Delavnica je sestavljena iz dveh dvournih klasov, saj bomo prvi dan osvajali kvalitete in predvsem posamične dele telesa (boke, ramena, lopatice, prsni koš, roki, trup,trebuh, medenico, kolena, zapestje,glavo, gležnje, stopala).
Drugi dan nas bo čakal zabavni izziv, ko bomo vse to povezovali in sestavili v manjše fraze. Da bo vse skupaj še bolj zabavno in pestro, nas bo v živo spremljal tolkalec in vsestranski glasbenik Andrej Hrvatin.
Delavnica je namenjena predvsem udeležencem z manj plesne prakse, z namenom, da se spoznajo z lastnim telesom in različnimi možnostmi ter orodji za prevetritev svojega telesa, uma in duha. Seveda pa so dobrodošli tudi plesalci, s katerimkoli plesnim predznanjem.

Se vidimo!

KDAJ: 16.2. 2019 ob 17:00 do 19:00 in
17.2.2019 ob 10:30 do 12:30

CENA: 25 EUR

OBEZNE PRIJAVE NA : dobaj.tina@gmail.com


Earlier Event: February 16
Kam šibaš
Later Event: February 16
Madagascar - družinski muzikal