Back to All Events

HushHush w/ Nevena Jeremić feat. FAK


  • Udarnik 1 Grajski trg Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
Kipar Alberto Giacometti v svojem ateljeju, Pariz, Francija, 1958 © Inge Morath / Magnum Photos / FOTOHOF archiv

HushHush in Festival alternativne kulture sta takoj po letošnjem festivalu Exit pisala Božičku. Na papirju je pisalo ime, Nevena Jeremić. In ker smo bili vsi skupaj pridni, se je Božiček odločil, da nam uresniči željo in nam na božični dan podari zabavo. 25. decembra, po tem, ko vsi odpremo darila in pojemo vse dobrote, se dobimo v Udarniku, kjer bomo plesali ob zvokih mlade prodorne Nevene, ki je letos navdušila na afterju, ki je sledil vrhunskemu setu Solomuna na Exitu. 

Beograjčanka je v relativno kratki karieri nanizala že par odličnih klubskih in festivalskih nastopov ter si mešalno mizo delila z Valentinom Kanzyjanijem, Lucinaom, Sonjo Moonear in drugimi. S svojo sproščenostjo in odličnim stikom s publiko, je že začela uspešen pohod po evropskem podzemlju. Mlada DJ-ka predstavlja novi val uspešnih artistov bivše juge. Domače se počuti med zvoki minimala, acida in electra, kar pričara sproščeno vzdušje in ustvari ravno pravšnji trenutek, ko boki več ne morejo biti pri miru.

Družbo ji bosta delala Nitz, ki je svojo kariero začel v K4, kjer je leta 2009 postal rezident DJ. S svojo zmožnostjo združevanja starega in novega skozi več žanrov je postal eno glavnih imen na slovenski elektronski sceni. Pride pa tudi Mint, eden prepoznavnejših producentov in DJ-jev, njegovo glasbno zaznamuje predvsem izrazita globina, ki se občasno predaja poudarjenemu minimalizmu. 

LINE UP: 

Nevena Jeremic
https://soundcloud.com/be-at-tv/nevena-jeremic-exit-ade18
Nitz
https://soundcloud.com/nitz/sphere
Mint 
https://soundcloud.com/jaklinovmint/trip


Vstopnina:
5 EUR 

In the shadows we are free.


Earlier Event: December 25
X-MAS Rave 2018