Back to All Events

José James presents »Lean on me«

  • Trg Leona Štuklja Trg Leona Štuklja Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Kakšna zadnja noč nas čaka! 😮 Na ekskluzivnem slovenskem koncertu se bomo na najdaljšo festivalsko noč zibali v ritmih pesmi kot so Lean on me, Ain't no sunshine in Use me.

❤☀😁

V Minneapolisu rojeni pevec José James je eden vodilnih pevcev našega časa. Že več kot desetletje navdušuje z edinstveno mešanico jazza, r'n'b-ja, in hip-hopa, predvsem pa s svojo iskrenostjo, predanostjo in srčnostjo, s katero si je zagotovil izjemne kritike ter privrženo občinstvo povsod po svetu.

Posnel je sedem albumov, pri čemer je njegov zadnji eden bolje prodajanih izdelkov legendarne založbe Blue Note, produciral pa ga je legendarni Don Was. Na njem je José James na sicer sebi lasten, a vendar do izvirnikov spoštljiv način, predelal skladbe enega največjih ameriških soul pevcev Billa Withersa. Tako bo tudi na ekskluzivnem slovenskem koncertu moč slišati nepozabne pesmi kot so Lean on me, Ain't no sunshine ali Use me.

Za zaključek Festivala Lent se na JazzLentu obeta soul večer kot v najboljših časih!

☀ ZASEDBA:

José James, glas, kitare

Marcus Machado, kitare

Aneesa Strings, el. bas, glas

Aaron Steele, bobni

☀ MINORITI – ODER NOVE KBM, MARIBOR

☀ VIDEO: https://bit.ly/2NJdv3U

☀ VEČ: www.festival-lent.si

☀ VSTOPNICE: 20 €, za imetnike (Dnevne) Lente 12 €

Vstopnice na https://nd-mb.kupikarto.si/, www.eventim.si, v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor in na festivalskih prizoriščih.

☀ PROGRAM FESTIVALA LENT 2019: www.festival-lent.si/program/