Back to All Events

Umetnost v gibu - fotografska razstava Saše Huzjaka


  • Karantena 30 Pobreška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
Kipar Alberto Giacometti v svojem ateljeju, Pariz, Francija, 1958 © Inge Morath / Magnum Photos / FOTOHOF archiv

Razstava "Umetnost v gibu" predstavlja presek delovanja fotografa Saše Huzjaka na področju plesa, kateri je osrednja tema šestega Tedna ljubiteljske kulture (17. do 26. maja), kot vseslovenske predstavitve ustvarjalnosti v sodobni družbi.

Umetniški program na otvoritvi razstave izvajajo: glasbenica Špela Huzjak, ter plesalki Anja in Nadja Spasovski (Plesna Izba Maribor). Prisrčno vabljeni!

Otvoritev razstave: petek, 17. 5. 2019 ob 18:00 v razstavišču Karlinia, Karantena (mansarda), Pobreška cesta 20, Maribor.

Razstava bo na ogled do 16. 6. 2019.

Teden ljubiteljske kulture JSKD izpostava Maribor

- - - - -

Saša Huzjak je rojen leta 1977 v Koprivnici (Hrvaška). Končal je študij informatike na Fakulteti organizacije in informatike v Varaždinu in se od takrat naprej poklicno ukvarja s spletnim in grafičnim oblikovanjem, programiranjem ter fotografiranjem.

S fotografijo se ukvarja že od mladosti, zadnjih deset let bolj intenzivno in profesionalno, predvsem s koncertno, plesno in odrsko fotografijo. Njegove fotografije so objavljene v številnih časopisih doma in v tujini, CD/DVD ovitkih, knjigah, plakatih in spletnih straneh. Od leta 2005 živi in dela v Mariboru.

Več informacij na www.sasahuzjak.com.


Earlier Event: May 17
Pavliha 3+
Later Event: May 17
Faust