Back to All Events

Muškat Hamburg [SI] Concrete Worms[Srb] Obscene Revenge [I]


  • Dvorana Gustaf 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
gustf_kevlar.jpg

Punk rock koridor ob izteku leta predstavlja poslastico, ki jo bodo tvorili: domača sorta punk'n'roll-a Muškat Hamburg, stari prijatelji iz Srbije Concrete Worms s surovim punk-rock'n'roll-om ter brezkompromisni Hc-punkerji iz Italije Obscene Revenge.

Vabljene, Vabljeni!!!

Muškat Hamburg (Slovenija)
Muškat Hamburg je punk rock;n;roll bend, na odrih je od leta 1998. Prelomnico v delovanju predstavlja sodelovanje na Klubskem maratonu Radia Študent Ljubljana leta 2004. Prvenec »Uživaj pokončno« je izšel leta 2007, drugi in doslej zadnji album »Zbogom Madamfucker« leta 2012, oba pri založbi FV Music. Prispevek benda je dokumentiran na kompilacijah Pankrti 06, Tribute to CZD, Tribute to Pridigarji, Rokerji pojejo pesnike, Ex-Yu Rock;n;Roll Batards, Garage Explosion, Prii pa vii, ... Pestre so tudi festivalske izkušnje: EXIT v Novem Sadu, EX-YU Rocks v Drvarju, Garage Fire v Beogradu, Garage Spring Roll v Zagrebu, Viva
la Pola ter Art & Music v Puli, Turbojugend Open v Grazu, ljubljanski FV festival, Outta Control ter 24 ur Rock;n;Rolla, festival Na meji na Tratah, No Border Jam, … Po zatišju zaradi menjave bobnarja se zgodba s koncerti nadaljuje, leta 2019 sledi še tretji album.

https://kewdr.bandcamp.com/track/revolucije-od-nikoder
https://kewdr.bandcamp.com/track/nekega-lepega-dne
https://www.facebook.com/Mu%C5%A1kat-Hamburg-107084845826/

Concrete Worms (Srbija)
Concrete Worms so nastali leta 1994 v Mladenovcu. Svoj prvi album »No Tip At All« so izdali leta 1998, ko je prišlo do selitve v Beograd in sploh zadnjih (!) sprememb v zasedbi. Od takrat drvijo kot trio: Dragana (bas kitara, vokal), Dragan (kitara, vokal) in Ilija (bobni). »Črvi« so z leti pridobili sloves enega najglasnejših in najsurovejših punk rock;n;roll bendov v regiji. Po nastopu na festivalu Garage Explosion v Mariboru leta 2008 so postali reden in zelo priljubljen gost slovenskih klubov in festivalov, tako zaradi nastopov, kot tudi zaradi nekompromisne predanosti, ki jo do neodvisne scene gojijo člani benda. Med številnimi aktivnostmi velja izpostaviti zadnji projekt basistke Dragane, bend po imenu »Apsurd.« Concrete Worms so na svoji poti objavili osem različnih albumov, zadnji je EP »No Mask, No Disguise,« izdan leta 2017.

https://concreteworms.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Concrete-Worms-222878277780/

Obscene Revenge (hc-punk, italy) 
Obscene Revenge start in 2014 from the ashes of 2 great streetpunk band in italian scene,Atti Osceni and Total Revenge
record an "ep" with 6 songs called "Dont clean up this blood"
Record an "ep" with 6 songs called "Dont clean up this blood"
During this time Obscene Revenge have changed the line up,and actually only 2 member are from the original team! 

https://obscenerevengeofficial.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ObsceneRevengepunx/


Earlier Event: December 28
Lauženki
Later Event: December 28
Tea Vuckovic 4h set & b.day celeb. ★