Back to All Events

Informativno družabni dogodek »Prostovoljsko mesto«

  • Glavni trg Glavni trg Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
prostovmesto.jpg

Osrednji dogodek »Festivala prostovoljstva v Mariboru 2019«, ki bo v sredo, 15. 5. 2019, med 10.00 in 14.00 na Glavnem trgu, bo temeljil na ideji “Prostovoljskega mesta”, v katerem bo letos v ospredju tema povezovanje v skupnosti.

Obiskovalkam_cem »Prostovoljskega mesta« bomo organizacije in naše_i prostovoljke_ci skozi osebne pogovore in s pomočjo informacijskega materiala predstavili prostovoljske programe in projekte, aktivnosti ter dosežke v naši lokalni skupnosti.
Vabimo vas, da se skupaj z nami podate tudi skozi interaktivne socialne igre in se preizkusite ali imate v sebi tiste kvalitete in značilnosti, ki odlikujejo prostovoljke_ce.

Tokrat boste prostovoljsko mesto spoznavale_i na drugačen način. Z obiskom posameznih organizaciji, ki se bodo predstavljale na festivalu, boste prejele_i napotke, ki vam bodo v pomoč pri sestavljanju zgodbe. »Prostovoljsko mesto« ni navadno mesto. Je mesto tkanja različnih zgodb.

Vabljene_i k soustvarjanju letošnjega »Prostovoljskega mesta!«

Za glasbeno vzdušje bo v "Prostovoljskem mestu" skrbel GLAS PODZEMLJA, kolektiv, ki združuje glasbenike, kulturnike, aktiviste in ostale, ki sooblikuje slovensko glasbeno sceno.

*V primeru dežja se dogodek prestavi na petek, 17. 5. 2019, ob isti uri in na isti lokaciji.

Osrednji dogodek bo potekal v sodelovanju in z materialno podporo: Zveza prijateljev mladine Maribor, Salon uporabnih umetnosti, Zavod za turizem Maribor, Vetrinjski dvor in Narodni dom Maribor.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org


Later Event: May 15
Mesto socialne ekonomije