Back to All Events

Otvoritev Kluba Anette Blond

  • Anette Blond 17 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
Kipar Alberto Giacometti v svojem ateljeju, Pariz, Francija, 1958 © Inge Morath / Magnum Photos / FOTOHOF archiv

Kdo se spominja starih dobrih časov rock'n'rolla, večnih upornikov in dobre glasbe. To zgodbo želim upeljat v Maribor po svoje.

Kdo je Anetta Blond?
Pin up model, ki ljubi dobra stara 50-ta....60-ta leta. Navdih so ji stare legende dobrih fotografij Marilyn Monroe, Ava Gardner, Betty Grable, Sophia Loren, Diana Dors in veliko drugih deklet, ki so pisale zgodbo s fotografijami za "obesit gor". V Današnjem času pa so ji navdih Sara Stacey Child, Nina Bajzek, Greta Gardner (Ivana Benko) in predvsem vse pin upice, ki si upajo živet svoje sanje.

Na Koroški cesti se bo 9.2. 2019 odprl klub Anette Blond zato vas vljudno vabim na druženje z Rockabilly skupino Tom White& Mad circus, simpatični madžari, ki bodo ogreli prav vsako dušo v klubu s svojim simpatičnim nastopom.

Anetta Blond je umetniško ime Anje P., ki želi živeti v času 50.let prejšnjega stoletja, je večna upornica, ki ne želi slediti današnjemu sistemu in stilu življenja večine populacije, ampak živi izven okvirjev in riše svojo zgodbo s katero želi ohranit spomin na dobri stari Rock'n'roll ob enem pa širiti pozitivo z nasmehom in sprejemanjem vseh ljudi, ki sprejmejo njo.

" ljudje potrebujemo fantazijo, ne zato, da bi zbežali od realnosti, ampak, da bi preživeli v njej..."

"People need fantasy, not to run away from reality, but to survive in it..."~Anetta Blond~


VABLJENI 😍😍😍


Earlier Event: February 9
Veliki Salonski Swing
Later Event: February 9
HYPE UP presents: Prešernov After